Henkilöstön kehittäminen

Asiakaslupaus ohjaa henkilöstön kehittämistä

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on Digian menestyksen perusta. Digian henkilöstön kehittämistä ohjaavat strategialähtöiset asiakaslupaukset: Kyky ja asenne, yhdessä ja luvatusti.

Digia Learning Academy osaamisen kehittämisen ytimessä

Vuonna 2015 jatkettiin Digia Learning Academyn valmennuksia. Akatemia tarjoaa henkilöstölle koulutuksia toiminnan ja osaamisen kehittämiseksi. Ohjelman avulla edistetään osaamisen ja tiedon jakamista sekä yhdessä tekemisen toimintakulttuuria. Toimivat tiimit ja onnistunut projektityö ovat Digia Learning Academyn keskiössä.

Vuonna 2015 osallistamisen kulttuuria ja tiimityötä tuettiin muun muassa fasilitoinnin keinoin sekä 360-arvioinnein ja DiSC-profiloinnein. Valmennusten teemat liittyivät muun muassa johtamiseen, asiakastarpeiden tunnistamiseen sekä erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin ja kommunikointiin.

Integraatioakatemia palvelee tiedon jakamisessa ja osaamisen kehittämisessä

Digia Learning Academyn alla järjestettiin vuonna 2015 jälleen kaksi Integraatioakatemiaa, yksi keväällä ja toinen syksyllä. Kouluttajina toimivat Digian integraatioasiantuntijat, ja osallistujia oli yli kaksikymmentä.

Koulutusohjelma perehdyttää integraatioliiketoimintaan ja -työkaluihin sekä uusia integraatiotyöntekijöitä että digialaisia muilta liiketoiminta-alueilta. Akatemia palvelee myös kokeneiden asiantuntijoiden tiedonjakamista ja osaamisen kehittämistä sekä sisäistä työnkiertoa.

Integraatioakatemia varmistaa osaltaan, että Digia tarjoaa asiakkailleen ajantasaista integraatiokyvykkyyttä, menetelmiä ja uusimpia tekniikoita.

Digia-palkinnot kannustavat asiakaslupausten lunastamiseen arjessa

Digialla palkitaan hyvästä työstä. Digia-palkinto on tunnustus positiivisesta can do -asenteesta, esimerkillisestä digialaisesta toiminnasta sekä asiakaslupausten lunastamisesta arjessa. Vuonna 2015 palkittiin ensi kertaa myös laadukkaasta esimiestyöstä.

Palkinnot koostuvat eriarvoisista rahasummista yksilö-, tiimi- ja projektitasolla. Palkintoehdokkaat nimeää henkilöstö itse – kuka tahansa voi ehdottaa ketä tahansa digialaista palkittavaksi.